René de Munk EDP, Vivat Verzekeringen

EDP-certificering betekent voor mij een kroon op mijn werk en de waardering voor mijn inspanning in het wonderschone vakgebied van document management. Daarnaast verplicht het mij mijn kennis en kunde expliciet te maken en te delen met anderen.

Alex Hoosemans EDP, AH-erlebnis consulting

EDP zijn bevestigt mijn professionaliteit en verbreedt mijn kennis en netwerk.

Joke Dehond EDP, Inventive Designers

EDP’er zijn betekent méér dan het behalen van een certificaat. Het gaat om het delen van ervaring, kennis opbouwen en deel uitmaken van een professioneel netwerk.

Bart Vink EDP, AddComm Direct

De EDP-certificering betekent voor mij de kroon op mijn werk, na jaren actief te zijn in de wereld van document output management!

Robin van der Hoeven EDP, Canon Nederland

De EDP-certificering betekent voor mij allereerst een stukje vakinhoudelijke erkenning, maar vooral ook de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied door contacten met vakgenoten. Door kennisdeling helpen we elkaar en het vakgebied vooruit.

Guido Alandt EDP, PostNL BDS

De EDP-certificering betekent voor mij erkenning voor mijn jarenlange ervaring en kennis die ik opgedaan heb. Gericht op de toekomst betekent deze EDP-certificering het delen en verbreden van mijn kennis en ervaring met collega’s uit deze zeer dynamische markt.

Gerben van den Bergh EDP, Cognizant

De EDP-certificering betekent voor mij een bevestiging van mijn ervaring, een kroon op 13 jaar werken in de Document management industrie.

Bertjan Teunissen EDP

De EDP-certificering betekent voor mij een bekroning op het werk van de afgelopen jaren.

Ronald Walraven EDP, Canon Nederland

De EDP-certificering betekent voor mij de bevestiging dat ik me kan meten met m’n vakbroeders en –zusters op de terreinen waar ik werkzaam ben.

Reindert Roessingh EDP, VGZ

EDP is een waardevolle erkenning voor mijn kennis op het gebied van document management.