Leden Xplor Nederland enthousiast over de nieuwe strategie

Gisteren hebben de leden van Xplor Nederland zich tijdens een Bijzondere Algemene Ledenvergadering positief uitgesproken over de nieuwe strategie. De vergadering werd opgeluisterd door klantenluisteraar Frans Reichardt.

De afgelopen maanden is goed geluisterd naar de leden, die uitgebreid participeerden in de totstandkoming van de nieuwe strategie. Voorzitter en “ledenluisteraar” Wim Ledder presenteerde de uitkomsten aan ca. 30 aanwezige leden.

De nieuwe strategie spitst zich toe op het verbinden van de klantcommunicatie professionals, de leden van Xplor Nederland, en focust daarbij op de totale waardeketen van klantcommunicatie. Voor een belangrijk deel moet die strategie tot uiting komen door samenwerking, althans als dat voor Xplor Nederland strategische meerwaarde oplevert, herinrichting van kennisdeling en communicatie met de leden en een nieuw beleid voor de werving van leden en sponsoren. De komende maanden worden daarvoor zes projecten uitgerold.

De eerste resultaten van de nieuwe aanpak zijn al zichtbaar:

 • De leden benoemden bij acclamatie drie nieuwe bestuursleden
 • De leden werden uitgenodigd zich te melden voor de oprichting van een AIIM-chapter
 • De nieuwe EDP-coördinator naar Xplor-USA is benoemd.

Tijdens de traditionele Eindejaarsbijeenkomst van Xplor Nederland op 7 december a.s. verwacht het bestuur de eerste belangrijkste resultaten van de zes projecten te kunnen presenteren.

Vlnr: Pierre Kraakman EDP, Wim Ledder, Bert Alblas EDP, Roberto Nagel M-EDP, Bas de Witte EDP, Peter van der Vorst en Philip van der Most.

Reacties

 1. Met veel dank aan die Xplor leden die tijdens de regionale bijeenkomsten en in de Benen-Op-Tafel sessie de afgelopen maanden van zich hebben laten horen en daarmee van onschatbare waarde zijn geweest bij de totstandkoming van de nieuwe strategie van Xplor Nederland. Hulde aan jullie voor jullie betrokkenheid bij Xplor Nederland.

 2. Shirley Bodegraven zegt:

  Hoi,

  Klinkt goed de nieuwe plannen, ik kon helaas niet aanwezig zijn i.v.m. project verplichtingen. Is ergens gepubliceerd wat de 6 projecten gaan worden?
  Is hier nog input nodig van leden?
  Alvast bedankt voor de reactie.

  mvg

  Shirley

  • Adriana Kegley zegt:

   Dag Shirley,
   Op de aankondiging van de bijeenkomst op de website stonden de documenten met daarin de 6 projecten genoemd. Maar ik zal je de presentatie van afgelopen dinsdag sturen.
   Mochten andere leden interesse hebben (alle deelnemers hebben deze inmiddels ontvangen), graag even een mailbericht aan

  • Dag Shirley, Je bent natuurlijk van harte welkom in één van de projecten. Wellicht heb je o.b.v. de informatie die Adriana aankondigt je te zullen sturen een voorkeur voor een project en kun je je interesse rechtstreeks kenbaar maken bij de desbetreffende projectleider.

 3. Wim Buitenhuis zegt:

  Haal svp veel van die oude berichten van de site (ouder dan twee jaar). Het toont alleen maar aan dat de club te weinig leven kent.

  • Dag Wim,

   Je hebt natuurlijk gelijk. We zullen de oude berichten/reacties binnenkort verwijderen. Daarnaast wordt de website in z’n geheel natuurlijk ‘onder handen’ genomen zoals je afgelopen dinsdag hebt kunnen horen.

Laat wat van je horen

*