Bijeenkomsten

Nazomer2012-01-networking
Nazomer2012-02-networking

Verbreed en verdiep je kennis en netwerk!

Door het jaar heen organiseren we bijeenkomsten met presentaties over actuele onderwerpen. Deze bijeenkomsten bieden uitstekende mogelijkheden om kennis op te bouwen en collega’s uit het vak te leren kennen.

Om het voor de bezoekers duidelijk te maken wat ze mogen verwachten, hebben we een jaarplan ontwikkeld. We onderscheiden de volgende categorieën:

  • WAT
    We geven het woord graag aan sprekers uit de ‘business’ die hun visie op de strategische waarde van klantcommunicatie komen toelichten en met ons delen hoe ze dit in de praktijk aanpakken.
  • HOE
    We geven het woord graag aan sprekers die uitwijden over de technologie, case stories, trends en ontwikkelingen.

Scheiding in fysieke bijeenkomsten en webinars
Per jaar organiseren we drie (3)  fysieke bijeenkomsten (voorjaar, nazomer en eindejaar) die wat langer duren en vaak meerdere sprekers hebben en veel ruimte bieden voor discussie over de gepresenteerde onderwerpen. Daarnaast bieden deze bijeenkomsten veel mogelijkheden om te netwerken.
Per jaar organiseren we ook een aantal webinars die wat korter zijn en meestal maar één (1) spreker hebben. Deze virtuele sessies hebben wel de mogelijkheid tot het stellen van vragen, maar bieden weinig ruimte voor het voeren van discussie.

EDP Kennissessies
Elk jaar organiseert Xplor Nederland een drietal kennissessies speciaal voor EDP’s, EDA’s en kandidaat EDP’s. In pricipe zijn deze bijeenkomsten exclusief voor onze EDP’s, EDA’s en kandidaat-EDP’s maar op aanvraag worden ook geïntereseerde documentprofessionals toegelaten.