Xplor Nederland Voorjaarsbijeenkomst

Datum  : 6 Apr 2017, 15:00 - 18:00

EIM kan niet zonder CIM!

Met veel plezier organiseerden wij onze Voorjaarsbijeenkomst op dinsdag 6 april met Rob Kriek en Paulus Brandts, communicatie experts van het kenniscollectief Sternmacher-Fox.

Van kosten naar baten …… van efficiënt naar effectief
We leven in een prachtige tijd! Laten we dat vooropstellen. De techniek ontwikkelt zich exponentieel en daar plukken we nu in de volle breedte de vruchten van. Ook in het werkveld van de documentlogistiek levert de technologische voortgang vele nieuwe mogelijkheden op. Zo worden bijvoorbeeld Enterprise Information Management (EIM)-systemen steeds geavanceerder.

Waar we vroeger blij waren met een efficiënt geautomatiseerd werkproces, bestaat er nu keuzestress als bepaald moet worden wat de meest passende oplossing is voor de implementatie van EIM. Maar gelukkig zijn er deskundige experts die daarbij kunnen helpen.

We verraden hierbij alvast hun conclusie……EIM kan niet zonder CIM!

Rob Kriek & Paulus Brandts

Rob Kriek & Paulus Brandts

Rob Kriek en Paulus Brandts, communicatie experts van het kenniscollectief Sternmacher-Fox, namen jullie op energieke wijze mee op hun vleugels richting de toekomst die Communication Integrated Business Management (CIM) heet.
Tijdens de 45 minuten durende vlucht lichtten zij hun visie en ervaring toe op issues als Cloud, Big Data, Communication Integration, implicaties voor organisaties en medewerkers en de impact hiervan op de ontwikkeling van bedrijven die een plaats willen veroveren in deze nieuwe wereld.

Download hier de presentatie.

Na de presentatie hebben we in twee groepen het onderwerp verder besproken en hadden de bezoekers de mogelijkheid om de gepresenteerde concepten te vertalen naar hun persoonlijke situaties.