Tweede EDP Kennissessie

Kaart wordt geladen...

Datum  : 26 Jun 2014, 17:30 - 19:30
Locatie : VGZ

Dit jaar staan alle sessies in het teken van innovatie. De ervaringen uit de eerste sessie zijn goed: veel interactie, inspirerende en nieuwe, onverwachte discussies, ongebaande paden, de loftuitingen waren niet van de lucht! En terecht.

Deze tweede EDP-kennissessie wordt verzorgd door Joost Rutte van Vesper. Dit Amsterdamse bureau houdt zich bezig met branding en brandmanagement. En wat heeft dat met ons EDP-vak te maken? Veel, veel meer dan je zo zou denken. Joost presenteert de waarde van branding en geeft inzicht in de wijze waarop brand management kan worden opgepakt. En vooral gaat Joost in op de vragen wat de relatie is tussen branding en het document-vak en wat wij van elkaar kunnen leren. Hoe branding onze activiteiten beïnvloedt en wat wij in ons werk op dit vlak kunnen verbeteren. Interessant, nietwaar?

Als je liever op de bank blijft zitten en als je vernieuwend denken wat te vermoeiend vindt: kom niet!
Maar als je juist de grenzen van ons vak wilt opzoeken, als je nog wat positieve energie aan het einde van de dag over hebt en als je net voor de zomervakantie nog even lekker een eindsprint wil trekken, dan meld je je nu meteen aan. Het aantal plaatsen is beperkt, dus doe het snel!

Aanmelden kan direct via een mailbericht aan adriana@xplor.
Je ontvangt daarna een bevestiging en routebeschrijving naar VGZ in Eindhoven.

De planning van de EDP Kennissessie is als volgt:

16.00 uur: EDP Mentor-sessie (uitsluitend voor kandidaten en mentoren van de 2014 EDP cyclus)
17.30 uur: Einde EDP Mentorsessie / Ontvangst deelnemers EDP Kennissessie / Broodjesmaaltijd
18.00 uur: Interactieve sessie met Joost Rutte van Vesper
19.30 uur: Afsluiting/Vertrek