Ricoh-Open: “Verbeter je klantdialoog en scoor een betere NPS”

Kaart wordt geladen...

Datum  : 10 Jun 2016, 09:30 - 11:00
Locatie : Autotron

 

 

Ricoh Open

 

De leden van Xplor worden op vrijdag 10 juni namens Ricoh Nederland uitgenodigd voor het exclusieve Ricoh Open – een platform waarin topsport en business samenkomen en verbinden. Het terrein in Rosmalen zal de gehele week een bruisende hub zijn met vernieuwende, open werkplekken, netwerkfaciliteiten, een expo met de laatste technologieën op het vlak van werk, verrassende presentaties en boeiende kennissessies.

 

In het bijzonder willen we jullie attenderen op de volgende exclusieve business sessie:

‘Verbeter je klantdialoog en scoor een betere NPS’.

Vanaf 09.30 uur ben je van harte welkom waarna de sessie om 10.00 uur start.

Inhoud van deze sessie
De wijze waarop klanten willen dat organisaties met hen communiceren verandert snel. Digitaal, snel en persoonlijk. Roberto Nagel, m-edp en bestuurslid van Xplor Nederland, licht toe hoe dit in z’n werk gaat. Wat betekent dit voor de customer experience en de NPS score. Van kost gedreven naar klant centraal.
Aansluitend laat Dennis Koorn van Social Dialog aan de hand van diverse voorbeelden zien hoe uw organisatie kan groeien naar een volgende fase van ‘social maturity’. Ook dit helpt bij het verbeteren van de  customer experience en het verhogen van uw NPS. Hij belicht hoe u uw zichtbaarheid op social media kunt verhogen door medewerkers als ambassadeurs in te zetten. Hierdoor krijgt u interactie met uw klanten. Daarnaast onderstreept hij het belang van real-time monitoring en inzicht voor het verbeteren van de customer experience, conversie en NPS score.

Aanmelden
Meld je aan voor de business sessie op vrijdag 10 juni onder vermelding van code 77BQ via deze link.

Nog veel meer
Deze business sessie maakt deel uit van een gevarieerd programma rondom het thema ‘Werken & Leven. Nu en in de toekomst’. Naast de specifieke business sessie op vrijdag 10 juni ben je ook op de andere dagen van harte welkom om je te laten inspireren door andere topsprekers en Ricoh specialisten. Zij geven hun visie op de impact van technologie op onze manier van (samen)werken. En helpen je anders en slimmer te werken en daarmee tijd te creëren voor wat er écht toe doet: in werk en privé.