Eindejaarsbijeenkomst

Kaart wordt geladen...

Datum  : 13 Dec 2018, 15:00 - 19:30
Locatie : Cognizant 'Digital Hub'

Door het jaar heen organiseren we bijeenkomsten met presentaties over actuele onderwerpen. Deze bijeenkomsten bieden uitstekende mogelijkheden om kennis op te bouwen en collega’s uit het vak te leren kennen.

De Eindejaarsbijeenkomst vindt dit jaar plaats in samenwerking met Cognizant.
Cognizant is een wereldwijd toonaangevende dienstverlener die klanten helpt hun business-, operationele en technologiemodellen te transformeren voor het digitale tijdperk. De unieke marktgerichte en adviserende benadering van Cognizant ondersteunt klanten bij het creëren en implementeren van een innovatievere en efficiëntere bedrijfsvoering. Cognizant heeft zijn propositie en slagkracht op het gebied van digital marketing en customer experience in Europa aanzienlijk versterkt door middel van verschillende overnames (van o.a. Mirabeau) en partnerships.

De bijeenkomst vindt plaats in de zgn. ‘Digital Hub’ (gelegen in de oude Amsterdamse Kauwgomballenfabriek).


Deze digitale studio is één van de grootste digitale innovatie- en delivery centra in Europa, waar interdisciplinaire teams samenwerken met klanten en partners om te bedenken hoe organisaties superieure klantervaringen kunnen creëeren met de nieuwste digitale technologiën.

Het programma voor deze middag zal begin november beschikbaar zijn.