Eindejaarsbijeenkomst i.s.m. Cognizant

Kaart wordt geladen...

Datum  : 13 Dec 2018, 15:00 - 19:30
Locatie : De Digitale Studio

Door het jaar heen organiseren we bijeenkomsten met presentaties over actuele onderwerpen. Deze bijeenkomsten bieden uitstekende mogelijkheden om kennis op te bouwen en collega’s uit het vak te leren kennen.

De Eindejaarsbijeenkomst vindt dit jaar plaats in samenwerking met Cognizant.
Cognizant is een wereldwijd toonaangevende dienstverlener die klanten helpt hun business, operationele en technologiemodellen te transformeren voor het digitale tijdperk. De unieke marktgerichte en adviserende benadering van Cognizant ondersteunt klanten bij het creëren en implementeren van een innovatieve en efficiënte bedrijfsvoering. Cognizant heeft zijn hoofdkantoor in de VS en staat in de Fortune 500-lijst op nummer 195. Cognizant is een van de snelst groeiende ondernemingen in Europa en is officieel gecertificeerd als “Top Employer” in onder meer Nederland. In de Benelux heeft Cognizant recent Mirabeau en Hedera Consulting overgenomen.

De bijeenkomst vindt plaats in de vorig jaar geopende ‘Digitale Studio’  in de oude Amsterdamse Kauwgomballenfabriek).


Deze digitale studio is één van de grootste digitale innovatie- en delivery centra in Europa, waar interdisciplinaire teams samenwerken met klanten en partners om te bedenken hoe organisaties superieure klantervaringen kunnen creëeren met de nieuwste digitale technologiën.

Het programma voor deze middag is als volgt:

15.00 uur: Ontvangst

15.30 uur: Rondleiding door de Digitale Studio

16.00 uur: Sessie 1: Conversational AI – door Robbie de Coster  en Gwellyn Daandels 

Meer dan ooit verwachten klanten 24/7 toegang te hebben tot advies en persoonlijke support, wanneer en waarmee zij dat willen. De ontwikkelingen in Cognitive Computing en Artificial Intelligence (AI) biedt bedrijven veel nieuwe mogelijkheden om aan die verwachting te voldoen. Veel bedrijven voegen reeds AI interfaces toe aan hun producten en services, bijvoorbeeld in auto’s, financieel advies en (online) shopping. Deze digitale transformatie kent inmiddels vele successen, waardoor steeds meer bedrijven een ‘bot first’ strategie hanteren in zowel hun inkomende als uitgaande communicatie. Naast een live demo zullen we in deze sessie ingaan op de business impact, de voordelen voor het implementeren van conversational AI en de impact op content services.

Robbie de Coster


Gwellyn Daandels

Robbie de Coster leidt de Europese Conversational AI practice voor Cognizant en is verantwoordelijk voor business development, partnerships, marketing en thought leadership. Zijn team helpt multinationals bij het bedenken, creëren en ontwikkelen van AI-oplossingen om klantenervaring, operationele efficiency en bedrijfsgroei te stimuleren.  Gwellyn Daandels is het hoofd van de AI & Analytics practice voor Cognizant in de Benelux. Met zijn branchegerelateerde ervaring, strategisch inzicht en drive voor innovatie, helpt hij klanten met oplossingen voor data warehousing, data governance en management, business intelligence, data science, performance management, visualisatie van informatie, big data en internet of things.

17.00 uur: Korte pauze

17.15 uur: Sessie 2: Object Based Storage – door Gertjan Blom  en Rob Aaldijk 

Steeds meer organisaties worden geconfronteerd met een onstuitbare groei van ongestructureerde data (documenten). Door intensievere klantcontacten en verbreding van het aantal communicatiekanalen valt er voorlopig ook geen einde aan deze groei te verwachten. Traditionele documentverwerkings- en archiveringsoplossingen zijn steeds minder in staat om de gigantische volumes op een kosten-efficiënte manier te ondersteunen. Object Based Storage biedt voor steeds meer organisaties een oplossing voor deze problematiek. Wat is Object Based Storage? Waar kun je het voor inzetten? Welke oplossingen zijn er in de markt en wat zijn de uitdagingen en beperkingen? In deze sessie nemen wij u mee in een verkenning van Object Based Storage, geven wij u inzicht in onze ervaringen en delen wij onze visie op deze fascinerende en disruptieve technologie.

Rob Aaldijk


Gertjan Blom

Gertjan Blom is Principal Enterprise Content Management Architect bij Cognizant en heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ontwerpen en implementeren van vooraanstaande content management en archiveringsoplossingen.Rob Aaldijk is Product Owner Digital Archiving Service bij Cognizant en heeft 23 jaar ervaring in information management met een focus op innovatieve business oplossingen. Hij heeft gewerkt met centrale/decentrale overheden en binnen de financiële dienstverlening, productie en energiesector.

18.15 uur: Feestelijke uitreiking van de EDP certificaten.
Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst vindt traditioneel de uitreiking van de verschillende certificeringen (EDP, hercerticeringen) plaats. 

18.30 uur: Borrel + diner

 


Bereikbaarheid

De Digitale Studio is uitstekend per OV bereikbaar (direct gelegen tegenover Station Over-Amstel).
Routebeschrijving naar de Digitale Studio (Mirabeau is de naam die op de deur staat).

Aanmelden

De Eindejaarsbijeenkomst heeft altijd een extra feestelijk tintje. Gezien de inhoud van het programma en de unieke locatie, verwachten wij een hoge opkomst en dus wacht niet te lang met aanmelden want VOL = VOL!

Meld je aan via de Xplor Nederland-app bij voorkeur vóor 10 december a.s.
Je ontvangt daarna een bevestiging.