EDP Kennissessie en 3. Mentorsessie

Kaart wordt geladen...

Datum  : 20 Jun 2013, 16:00 - 19:00
Locatie : AddComm Direct

 

Met veel plezier nodigen we je uit voor de tweede EDP Kennissessie van dit jaar.

Deze vindt plaats bij AddComm Direct in Amersfoort, het bedrijf wat geïntegreerde oplossingen voor multichannel communicatie biedt.

Naast een hele interessante sessie van Camille Appeldoorn, Manager IT van LaSer, wordt er ook nu weer een rondleiding door het bedrijf gegeven dat sinds mei 2011 in Amersfoort gevestigd is.

De planning van deze EDP Kennissessie is als volgt:

  • 17.15 uur:  Ontvangst deelnemers
  • 17.30 uur:  Rondleiding door het bedrijf
  • 18.00 uur:  Broodjesmaaltijd
  • 18.30 uur:  Sessie Camille Appeldoorn, Manager IT – LaSer
  • 19.30 uur:  Afsluiting/Vertrek

LaSer is in Nederland de grootste verstrekker van consumentenkredieten voor de winkelvloer. Dit doet LaSer onder het label PrimeLine voor eenvoudige aankoopfinancieringen en het label Sygma voor de grotere aanschaffen als auto’s en keukens. Via Directa.nl richt LaSer zich met kredieten ook direct op de consument. Daarnaast levert het bedrijf klantenkaarten, cadeaukaarten en eigen merk credit cards onder het label Laser Cards.

De dominante marktpositie heeft LaSer vooral te danken aan het hoge serviceniveau voor zowel retailers als consumenten. Camille Appeldoorn is als Manager IT bij LaSer verantwoordelijk voor de systemen die dit mogelijk maken. Wekelijks krijgt kredietverstrekker LaSer Nederland duizenden aanvragen voor consumentenkredieten vanaf de winkelvloer. De winkelier en de consument willen direct antwoord. In een inspirerende sessie verteld Camille onder andere hoe LaSer dankzij slimme koppelingen en de inzet van multichannel communicatie zo’n aanvraag binnen 10 minuten weet te beoordelen en hoe het contract direct uit de printer of de fax van de winkel rolt.

We gaan er niet standaard van uit dat je aanwezig bent, dus gelieve je via de registratie hieronder aan te melden (bij voorkeur vóór vrijdag 14 juni).

Houd ook vast de datum van de volgende EDP Kennissessie vrij, te weten woensdag 11 september.
Locatie: Nationale Nederlanden (nog onder voorbehoud)

Eventuele vragen tussentijds beantwoorden we uiteraard graag.
Graag tot 20 juni.

Met vriendelijke groet,
Adriana Kegley, Projectcoördinator

 

Mentorsessie
Tijdens de mentorsessie gaat het om specifieke vragen over de cases, de inhoud, de samenhang, etc.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.