Tweede EDP Mentorsessie/Kennissessie

Kaart wordt geladen...

Datum  : 30 Jun 2015, 17:30 - 20:00
Locatie : Vivat Verzekeringen

De EDP-kennisessies zijn exclusief toegankelijk voor EDA’s, EDP’s en kandidaat-EDP’s

Met veel plezier nodigen we jou (als EDP, EDA of kandidaat-EDP) uit voor de tweede EDP Kennissessie op dinsdag 30 juni a.s.

Met jullie hulp hebben we een mooi en aansprekend programma kunnen samenstellen met onderwerpen die jullie als belangrijk voor ons vakgebied achten.

Jeroen Huinink EDP (Aia, a Kofax Company) zal gedurende 30 minuten de volgende onderwerpen behandelen:

 • Papier versus digitaal en hoe zien we dat deze ontwikkelingen steeds meer vorm krijgen (gebruik van apps, websites en any device).  Er is onderzoek van Forrester met cijfers over adoptatie van electronische communicatie in de VS. Deze is verrassend laag: klanten willen geen elektronische communicatie maar blijven vragen naar papier. De bevindingen uit een recent rapport van Forrester zullen door Jeroen worden behandeld. Ook de volgende vragen komen aan bod: Gelden deze cijfers ook voor Nederland en/of voor Europa? Waarom blijft de acceptatie door klanten achter? Is het een driver van de business of van de klant? In hoeverre draagt een initiatief als MijnOverheid.nl bij aan de acceptatie van digitale communicatie? Welke rol spelen mobiele apps in de acceptatie?
 • IT versus Business versus Marketing en wie (denken we) wordt de toekomstige eigenaar van ons vakgebied en waarom? De ervaring van Aia met het overbrengen en delen van taken en verantwoordelijkheden van IT naar de Business.
 • Korte discussie met de groep: hoe kijken jullie hier naar en hebben jullie hier evt. al ervaring mee?

Ben Rooth EDP (Customer Dialog) zal gedurende 30 minuten het volgende onderwerp behandelen:

 • Customer Experience en Customer Journeys
  Wat is het en wat doet het? Op welke wijze kunnen customer journeys een bijdrage leveren aan customer experience? Hoe kun je customer journeys relateren aan je business model en de benodigde veranderingen?

Tijdens de resterende tijd zal Hans Dickerscheid EDP de discussie leiden bij enkele vraagstellingen die we hebben ontvangen:

 • Wat is de juridische waarde van de digitale output? Hoe krijg je lijvige documenten digitaal bij de klant? (input van Bernadette de Wit EDA)
 • Legacy uitdaging van grote organisaties. (input van Ronald Holdijk EDP)

Aanmelden voor deze sessie kan direct via een mailbericht naar , bij voorkeur vóór vrijdag 26 juni a.s.  Je ontvangt daarna een bevestiging.

De planning van de EDP Kennissessie is als volgt:

 • 16.00 uur:   EDP Mentor-sessie (uitsluitend voor kandidaten en mentoren van de 2015 EDP cyclus)
 • 17.30 uur:   Ontvangst deelnemers EDP Kennissessie / Broodjesmaaltijd
 • 18.00 uur:   Start EDP Kennissessie
 • 19.30 uur:   Afsluiting/Vertrek