Cybersecurity awareness webinar

Datum  : 15 Mar 2018, 12:00 - 13:00

Is jullie klantcommunicatie al veilig genoeg of staat de achterdeur nog open? 

In veel organisaties wordt er vanuit een cybersecurity gedachte vooral gekeken naar risico’s van informatieverlies door hacking of phishing via e-mail. In veel gevallen kiezen organisaties er zelfs voor om e-mail helemaal niet meer als communicatiekanaal te gebruiken en alleen voor eenzijdige no-reply e-mails in te zetten. Vragen worden steeds vaker via social media gesteld en in real-time chats zoals Whatsapp en Facebook Messenger. Helaas plaatsen veel klanten vragen met privacygevoelige informatie vanuit onwetendheid ook gewoon op tijdslijnen. Cybercriminelen volgen die trend en begrijpen dat als geen ander. Dus komt phishing via social media steeds vaker voor. Maar ook identiteitsfraude is een veel voorkomend probleem.

In dit awareness webinar laten Social Dialog (zusterorganisatie van Document Dialog) en ZeroFOX (aanbieder van social & digital security-oplossingen) zien welke gevaren er op de loer liggen en hoe je in staat bent om je hier tegen te wapenen of snel actie te ondernemen.

                    

Datum: donderdag 15 maart
Tijdstip: van 12.00-13.00 uur
Aanmelden kan via een mail naar
De sessie vindt plaats via ZOOM [https://zoom.us)

Daags voor aanvang van het webinar ontvang je een bevestiging met de Meeting ID en verdere instructies. Je hebt alleen een computer of laptop met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid nodig.